Zalm van de Plank
Ambachtelijk gerookte zalm
Heeft u een lekker en origineel recept?
Stuur het naar ons door en wij plaatsen het op onze pagina.
Pokebowl met zalm, Rijst
Opgebakken bloemkool
Kokkommer, wortel, mango en avocado met wasabi mayonaise.
| Deze foto hebben wij van de fam. van Mourik. Geen recept maar de foto zegt genoeg. |
Deze foto kreeg ik van de fam. Okkerse | |
Zalmmoot op pastinaak puree met Hollandse groenten | |
Zalm gecombineerd met Bio spaghetti, courgette pasta gemengd, en rettich Geroosterde pompoenpitten en beetje pesto |
Zalm op geroosterd brood met een sausje van een mierikswortel, zure room, citroensap en verse dille.
Pastasalade met zalm en pestospread
Hoofdgerecht voor 4 personen (15 min)
- 300 gram Fusilli
- 1 komkommer
- 400 gram rivolo cherrytomaten
- 90 gram pestospread
- 85 gram rucola
- 250 gram warmgerookte zalmstukken
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
- Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een 1/2 cm. Halveer de tomaten.
- Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken er over. Breng op smaak met peper en zout.
Tip:
Voeg eventueel witte kaas en/of pijnboompitten toe.